Cat costa un Revelion 2014 in Antalya

amara 1Antalya se întinde pe un țărm al Marii Mediterane de 640 km, iar plajele de nisip cu mici golfulețe atrag anual sute de mii de turiști.
Lara Beach este una dintre cele mai mari investiții din Antalya, cu cele 450 hectare de teren.
In Antalya găsim o viata de noapte foarte colorata. In Antalya Marina exista locuri superbe cu multe oportunități de distracție în cluburi de noapte sau discoteci de unde răzbat ritmurile muzicii preferate.
Acestea ar fi cateva dintre ingredientele care  dau  nota de culoare unui sejur de Revelion in Antalya. Puteti alege unul dintre cele mai bune hoteluri din Antalya care organizeaza sarbatorile pentru trecerea in Noul An
Propun sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai atractive oferte oltextur.ro pentru Revelion Antalya 2014.

1. Hotel Royal Alhambra Palace 5*, situat la 40 km de aeroportul din Antalya si 5 km de orasul Side, isi asteapta oaspetii pentru sarbatorirea Revelionului la un pret de 762 euro per persoana, sejur de 5 nopti cu servicii ultra all inclusive, transport avion, taxe incluse.

2. Cu 689 euro per persoana puteti sa va bucurati de un sejur de 5 nopti cu servicii all inclusive la  Limak Atlantis Resort 5*, hotel situat la 4 km de Belek.In pret aveti accesul gratuit in centrul Welness, dotat cu baie turceasca, baie de aburi, sauna, sala fitness.
amara 2
3.Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Kemer, Amara Wing Resort Comfort 5*, ofera pachetul de Revelion 2014 la un pret de 777 euro per persoana, servicii de masa ultra all inclusive.Hotelul dispune de un centru SPA generos dotat cu piscina interioara incalzita, baie turceasca, baie de aburi, sala de fitness.

4. Cele 5 restaurante a la carte ce fac parte din cadrul hotelului Maxx Royal Golf & SPA 5*,sunt pregătite pentru a-si primi oaspeții cu cele mai gustoase preparate culinare. Un sejur de 5 nopți în perioada revelionului la acest hotel este de 1.212 euro per persoana.
amara 3Photo Credit : amaraworld.com.tr