Oferte Revelion 2014 Barcelona

barcelona 1Oferte Revelion 2014 Barcelona
Prin capodoperele sale, Antonio Gaudi a facut Barcelona renumita in toata lumea. Biserica Sagrada Familia din Barcelona, cel mai renumit monument catalan al lui Antonio Gaudi, la care se adauga  Casa Milla, cel mai fotografiat monument arhitectonic din Barcelona, iata doua repere arhitectonice din Barcelona care atrag anual sute de mii de turisti din intrega lume. In centrul vechi istoric al orasului Barcelona se afla catedrala Sf. Eulalia.

casa milla
Acest cartier, cel mai vechi al Barcelonei, este traversat de strada comerciala a orasului, Rambla, inconjurata de bulverade largi. Punctul central al orasului este Piata Catalonia. Pentru microbisti, exsita , desigur, Camp Nou, stadionul celei mai populare echipe de fotbal din Europa, F.C. Barcelona.
barcelona 3
Sunt doar cateva motive in  plusa pentru a alege Barcelona, locul unde sa intampinati Noul An 2014, cu speranta si bucurie, alaturi de cei dragi.
Preturile pentru un sejur de 4 nopti in timpul sarbatorilor de Revelion 2014 in Barcelona , pornesc de la 619 euro/persoana. Perioada sejurului vai fi 29.12.2013-02.01.2014, iar zborul va fi asigurat de compania Tarom.
barcelona 4