Oferte Revelion 2014 Kaprun-Austria

kaprun 1Satul Kaprun este situat în inima regiunii Salzburg din Austria, la aproximativ 80 km de orașul Salzburg. Amplasat la poalele ghețarului Kitzsteinhorn, în mijlocul maiestoșilor munți Hohe Tauern , prin decorul sau impresionant este suficient de mic pentru a oferi o atmosfera tradițională fermecătoare a unui sat de munte tirolez, însa suficient de mare pentru a oferi vacante la ski pline de activități dintre cele mai diverse, de la practicarea sporturilor de iarna pe minunatele sale pârtii, la magazine interesante, restaurante excelente și baruri pline de viata. O informație importanta pentru schiori este aceea ca stațiunea Kaprun oferă zăpada de pe ghețar în cea mai mare parte a anului.
kaprun 3
Alegerea destinației Kaprun pentru petrecerea Revelionului 2014 la schi este cea mai buna alegere pentru practicanții sporturilor de iarna, oferte Revelion 2014 Kaprun putând fi găsite pe site-ul agenției de turism Oltextur la preturi începând de la 440 euro/persoana, sejur de 7 nopți cu masa demipensiune, preț valabil pentru o pensiune de 3 stele. Pensiunea Pinzgauerhof care oferă acest preț pentru sărbătorile de iarna este foarte bine situata, în centrul stațiunii Kaprun, aproape de restaurante, baruri și de Spa-ul public unde  găsiți și o piscina semiolimpica.
kaprun 5
Pentru turiștii care  doresc petrecerea revelionului la un hotel de 4 stele în Kaprun, prețul unui sejur de 7 nopți la hotel Toni 4*, de exemplu pornește de la 980 euro/persoana, masa demipensiune.
Cei care doresc sa-și petreacă sărbătorile de Revelion în Kaprun, în general în stațiunile de schi din Austria, trebuie sa știe ca cina festiva de Revelion nu se aseamănă nici pe departe cu cea de acasă, acolo cina festiva de Revelion durează maxim pana la  miezul nopții când se celebrează cu o cupa de șampanie intrarea în Noul An, după care restaurantul se închide.
kaprun 2
Kaprun oferă numeroase oportunități de cazare la pensiuni, hoteluri apartament, sau chiar hoteluri de 3 si 4 stele.
Micuța stațiune de schi Kaprun, este una pe cât  de fermecătoare pe atât de prietenoasa.
petreceți Revelion 2014 în Kaprun la schi iar  sărbătorile voastre de iarna vor fi minunate.