Oferte Revelion 2014 Lisabona

lisabona 1Oferte Revelion 2014 Lisabona
Revelion 2014 in capitala Portugaliei este o alegere excelenta, ocazie cu care veti descoperi numeroase locuri pentru a petrece la maxim sarbatorirea Noului An. Frumosul oras gazduieste festivitati stradale si petreceri in cluburi, in timp ce teatrele gazda prezinta spectacole in aer liber.
Cele mai mari festivitati sunt centrate pe spectacole fantastice portugheze, ce au loc in apropierea celui mai renumit monument al orasului , Turnul Belem.
Anul Nou la Lisabona poate fi o experienta de neuitat, mai ales pentru cei care decid sa colinde pe strazile si aleile din Barrio Alto, cel mai popular si mai distractiv district al orasului, unde noaptea este animata de cluburile, barurile si restaurantele din zona.
Bairro Alto, o alta zona a orasului Lisabona care functioneaza ca un cartier rezidential, comercial si de divertisment, este inima vietii de noapte a capitalei portugheze.
lisabona 2
Preturile unui sejur de Revelion 2014 in Lisabona, pornesc de la 595 euro/persoana, pentru 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri aeroport-hotel-aeroport, tur panoramic al Lisabonei, insotitor de grup.Preturile nu includ taxele de aeroport si securitate de 180 euro, cina de Revelion (optionala0, pret informativ 130 euro/persoana.