Oferte Revelion 2014 Praga

pragaOferte Revelion 2014 Praga
Poate nicio alta capitala europeana nu are o istorie mai vie decat cea a Pragai; din perioada domniei  lui Carol al IV-lea, din secolul al XIV-lea, pana dupa caderea perioadei comunismului in anul 1989.
Intampinarea Noul An intr-un oras ca Praga , inseamna mai mult decat o simpla petrecere a sarbatorilor de Revelion, inseamna cunoasterea unui oras european unic, in miniatura,  imaginea vechii Europe.  Am vizitat Praga in nenunumarate randuri, cu diverse ocazii, protocolare sau intr-un mic concediu, dar de fiecare data am avut cate ceva de descoperit.
praga 1
Aici si-au pus amprenta cele mai variate curente culturale: cladiri gotice se invecineaza cu clasicismul, secesionismul cu modernismul.
Cel mai incantator cartier praghez, Mala Strana, este cel mai fascinant si mai atragator loc unde mii de turisti isi dau intalnire, artisti si vizitatori care nu pot rezista "boemiei" magice si captivante create de piata din jur.
Agentia Oltextur a lansat pentru acest sfarsit de an o gama interesanta de oferte Revelion 2014 Praga, cu preturi incepand de la 399 euro/persoana, transport avion.
praga 2
Cele 5 zile cat le veti petrece la Praga , cu ocazia sarbatorilor de Revelion, va vor da ocazia sa sa descoperiti magia unei lumi misterioase suprinse atat de plastic de marele romancier Kafka, iar daca timpul va permite si veti  avea ocazia sa savurati o cafea chiar in cafeneaua  Kafka, atunci , micul vostru sejur in Praga va fi unul ideal.
Eu, un fan al istoriei pragheze si un idol al romancierului Kafka, va propun sa alegeti Praga pentru pentrecerea Revelionului 2014.
praga 3