Oferte Revelion 2014, reduceri early booking

Oferte Revelion 2014, reduceri early booking
Pachete de Revelion cu toate taxele incluse, locuri garantate.  Reduceri early booking de 5 %  aplicate pentru înscrieri pana la 31 august 2013 inclusiv.
Preturile includ toate taxele, iar ca bonus, Oltextur va oferă asigurarea medicala si storno indiferent de varsta.
Dubai & Abu Dhabi destinația de top din aceste an pentru sărbătorile de Revelion a lansat pe piața turistica din Romania pachete de Revelion la preturi începând de la 770 euro/persoana.
dubai 3
Mauritius, destinația exotica de lux din acest an,își așteaptă oaspeții cu preturi începând de la 2834 euro/persoana. Rețineți ca în acest an, zborul către Mauritius este direct din București.
mauritius-revelion
Madeira, "Insula fericirii" , considerata încă din perioada Greciei antice un adevarat paradis, a pregătit la hotel Melia Madeira Mare 5* nenumărate surprize pentru oaspeții săi care vor sosi aici în perioada sărbătorilor de Revelion 2014. Sejurul de 6 nopți de cazare, loc în camera dubla, cu taxe de aeroport incluse va costa aproximativ 949 euro/persoana.
SONY DSC
O alta destinație pe care v-o recomandam pentru întâmpinarea Noului An, este inegalabilul Hong Kong, unde un sejur de 7 nopți de cazare la hoteluri de 4 si 5 stele , cu taxele de aeroport incluse poate ajunge pana la 1525 euro/persoana.
singapore 3

Nu uitați de Sri Lanka, o alta destinație surpriza pentru Revelion 2014, unde puteți sa îmbinați relaxarea pe una dintre plajele de nisip cu aventura de doua zile într-un safari de neuitat. Prețul: 1527 euro/persoana, taxe de aeroport incluse.