Oferte Revelion 2014 Republica Dominicana

Oferte Revelion 2014 Republica Dominicana
Fiecare popor isi sarbatoreste sosirea Noului An in felul sau, in functie de propria cultura si de traditiile sale.
La fel ca si celalalte tari, Republica Dominicana urmeaza, de asemenea, propriile sale traditii pentru a sarbatori ziua speciala de Revelion sau "Ano Nuevo".
De obicei, festivitatile de Anul Nou in Dominicana ii gasesc pe dominicani acasa, luand masa  festiva cu membrii famliei si cei mai apropiati prieteni.
Odata ce gongul va batea de 12 ori anuntand sosirea Noului An, dominicani deschid usile si ferestrele , ca o credinta ca spiritele rele vor fi izgonite, oferind in schimb gazde bune spiritelor bune. Arunca maturile vechi, cumparand noi maturi, atarna in case 12 struguri , fiecare dintre el simbolizand cate-o luna.
Turistii straini sunt atrasi de plajele de nisip nesfarsite intinse de-a lungul Marii Caraibelor,
punta cana 1
de soarele arzator, propice unei relaxari totale , in timp ce in Europa, iarna are si ea farmecul sau , insa doar pe partiile de schi, acolo unde zeci de mii de turisti aleg sa intampine Noul An. Tuturor romanticilor care doresc intampinarea Noului An pe o plaja romantica, la umbra palmierilor, rasfatati de personalul unui hotel de 5 stele cu cate un cocktail exotic, le recomnadam Republica Dominicana, acum la preturi incepand de la 1420 euro/persoana, sejur de 7 nopti all inclusive, toate taxele incluse, zbor direct din Madrid.
punta cana 3

Toate gama de oferte Revelion 2014 Republica Dominicana este afisata pe site-ul agentiei de turism Oltextur.