Oferte Revelion 2014 Thailanda

thailanda 1Oferte Revelion 2014 Thailanda
Cu preturi incepand de la 1625 euro/persoana puteti sa va bucurati de un sejur de Revelion 2014 in Thailanda, avand la baza trei ingrediente principale, care vor da sarea si piperul vacantei voastre exotice intr-una dintre cele mai frumoase destinatii exotice ce se bcura de o vegetatie luxurianta, plaje exotice, palmieri si culturi tropicale: vizite la principalele obiective turistice din Bangkok, shopping la Bangkok si plaja la Pattaya. In total, 8 nopti de cazare, dintre care trei nopti la Bangkok si cinci nopti la Pattaya. Zborul catre Bangkok , va fi efectuat de catre compania aeriana Turkish Airlines, iar plecarile vor fi in data de 27 decembrie 2013, urmand ca returul sa aiba loc in data de 07 ianuarie 2014.
Ce facem in timpul sejurului de Revelion 2014 in Thailanada?
thailanda 2
In Bangkok, capitala Thailandei, veti fi coplesiti de tot ce veti vedea, acest adevarat haos controlat al unei capitale asiatice. Excesul de maretie al arhitecturii thailandeze in care predomina motivele religioase ale trecutului sau, se combina cu cluburi de noapte  sofistiacte, baruri vulgare, locuri aglomerate, cartiere saracacioase in care omenii locuiesc in case plutitoare, iar mai putin departe de ei , zgaraie norii, la parterul  carora marile branduri din lumea confectiilor sau a  incaltamintei isi expun ultimele creatii lansate la targurile internationale de moda.
thaianda 4
Apoi, Pattaya, unde va veti petrece , in afara sarbatorilor de Revelion , alte 4 zile de relaxare, va asteapta cu locuri perfecte pentru inot, plaje incantatoare, locuri pentru scufundari, dar si numeroase spatii de relaxare.
thailanda 3