Oferte Revelion 2021 Poiana Brasov-Teleferic Grand Hotel

Teleferic Grand Hotel 4* este primul hotel care a lansat   oferta de Revelion 2021 Poiana Brasov.

oltextur-poiana brasov

SONY DSC

Masuri de prevenire Covid-19 pentru desfasurarea Revelion 2021 la Teleferic Grand Hotel 4*-Poiana Brasov

 

Temperatura oaspeților va fi verificată la sosirea în hotel ca măsură de precauție. Temperaturile care depășesc /37.3˚ C vor fi considerate neconforme în concordanță cu legislația actuală în vigoare. Se pot efectua controale suplimentare de măsurare a temperaturii la cererea oaspeților sau pe toată durata șederii la cererea personalului hotelului sau autorităților, daca există suspiciuni de îmbolnăvire.
La check-in, oaspeților li se va oferi dezinfectant de mâini, precum şi mască (în cazul în care oaspetele nu are la momentul check-in-ului, pentru a-i fi de ajutor până își achiziționează).

Recepția și zona de intrare în hotel vor fi curățate și igienizate la fiecare 240 de minute pe parcursul zilei.
Toți membrii echipei vor purta mască în timpul serviciului și vor fi instalate stații de igienizare suplimentare pentru oaspeți și membrii echipei. În plus față de purtarea măștilor, personalul care manipulează bagajele trebuie să poarte mănuși și să se spele regulat pe mâini. Camera de bagaje este dezinfectată la fiecare 240 de minute, zilnic.
Oaspeții trebuie să păstreze o distanță de siguranța de minim 1.5m.
Cardurile de acces în cameră sunt dezinfectate în fața oaspeților noștri folosind un aparat cu raze UV.

Fluxul de circulație al oaspeților este realizat cu ajutorul signalisticii. În zona recepției au fost montate panouri de separare care reduc riscul de contaminare.
Practicile de distanțare socială şi purtarea măştii  vor fi respectate și monitorizate în toate spațiile publice ale hotelului (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare – camere).

 

Oferte Revelion 2021 Poiana Brasov-Teleferic Grand Hotel 4*

Pentru 4 nopti de cazare plus 3 mic dejun la Teleferic Grand Hotel 4*-Poaiana Brasov, trebuie sa aveti pregatiti cel putin 979 euro per persoana, suma putand ajunge pana la 1459 euro per persoana, asta daca va doriti o cazare in Junior Suite Room.

Servicii incluse in oferta de Revelion 2021 Poiana Brasov-Teleferic Grand Hotel

La banii la care sunteti dispusi sa-i oferiti pentru un sejur de Revelion 2021 Poiana Brasov, veti putea benficia de 4 nopti cazare + 3 mic dejun in tipul de camera ales, pe data de 30 decembrie 2020 veti fi intampinati cu proseco si tartine, inclusiv cina bufet cu muzica live, iar pe 31 decembrie veti continua cu cina festiva de revelion cu muzica live si foc de artificii. Dupa o noapte vesela, antrenanat cu muzica si dans, ziua de 01 ianuarie va asteapta cu binecunoscutul  Brunch si cina bufet cu muzica live.
In ziua de 02 ianuarie, dupa micul dejun, pregati-va de check out.

 

Unde este situat Teleferic Grand Hotel 4* in Poiana Brasov ?!

oltextur poiana brasov

poiana brasov

 

Teleferic Grand Hotel 4* - Poiana Brasov este situat la doar 50 m de teleschi.
Teleferic Grand Hotel 4* (fost Hotel Teleferic) a fost redeschis , dupa aproximativ 20 de ani, complet renovat si modernizat. Noul hotel a pastrat stilul clasicelor hoteluri de munte, beneficiiind de una dintre cele mai bune asezari montane  din Poiana Brasov.
Punctul de atractie al Grand Hotel Teleferic este clubul de nopate, vedeta anilor 70-80, perioada unde doar aici, turistii intalneau vedete internationale.

 

Ce facilitati pune la dispozitia oaspetilor sai Teleferic Grand Hotel 4* -Poiana Brasov

 

Grand Hotel Teleferic 4*-Poiana Brasov dispune de urmatoarele facilitati;
2 restaurante, unul cu preparate romanesti si internationale deschis pe tot parcursul zilei si unul pentru mese rafinate, disponibil pentru cina. Ambele restaurante au terase cu  vedere spre munte.

teleferic
Centrul SPA  cu masaje speciale, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, piscina interioara, jacuzzi exterior incalzit, sala de fitness, Spa Bar.
Salon de infrumusetare cu specialisti in cosmetica, machiaj, coafor,etc.
4 sali de conferinta special amenajate si echipate pentru organizarea oricarui tip de eveniment: conferinte, congrese, programe de team building, prezentari workshopuri, dineuri.

teleferic
Brasovia Ballrom (215 locuri), in aranjament teatru si trei sali de evenimente (Poiana cu 22 locuri, Cetatuia 33 locuri, Postavaru 32 locuri).
Toate salile sunt echipate cu aparatura moderna audio-video, izolatie fonica, internet de mare viteza.
Servicii: room service, serviciu de transfer, receptie deschisa non stop, camera de bagaje, bancomat, spalatorie, curatorie chimica.

teleferic