Oferte Revelion Platinis – hotel Cindrel 4*

cindrel 1Stațiunea Păltiniș poate fi o opțiune interesanta pentru petrecerea sărbătorilor de iarna.Constituindu-se într-o combinație perfecta intre facilitățile pentru practicarea sporturilor de iarna cu plimbările prin rezervația Iezerelor Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare, în timpul unui  sejur de Revelion în Păltiniș nu ai cum sa te plictisești. Unitățile de cazare de aici, hotel Păltiniș 4*, Casa Turiștilor 3*, Pensiunea Perla Păltinișului 3* oferă oaspeților săi numeroase facilitați de petrecerea timpului liber si de distracție, fiind situate foarte aproape de pârtia de schi, sau de traseele accesibile drumețiilor montane.
paltinis 01
Daca nimc din toate aceste opțiuni de relaxare nu va încânta, va sugeram sa vizitați Schitul si Casa memoriala Constantin Noica. Prețul unui sejur de Revelion 2014 în Păltiniș-hotel Cindrel 4* pornește de la 1.600 lei/persoana. In preț sunt incluse 4 nopți de cazare cu masa pensiune completa, cina festiva de Revelion 2014, cina festiva din data de 01.01.2014 si accesul gratuit la piscina interioara a hotelului.
cindrel 3
Păltiniș, stațiunea montana situata la cea mai mare altitudine din țară (1.442 m), este alegerea perfecta pentru un Revelion la ski, condițiile de schi de aici fiind excelente, întrucât stratul de zăpada rezista din decembrie pana în aprilie.
paltinis 08
Aerul ozonat al statiunii contribuie la relaxarea totala a turistilor.
Distanta din Sibiu in Paltinis este de doar 32 km.