Revelion 2018 Maldive

Cine dintre noi nu viseaza la un Revelion 2018 in Maldive, aceasta insula mirifica din inima Oceanului Indian?
Maldive este unul dintre acele locuri in care plajele de nisip ireal de fin sunt adevarate oaze de rasfat ale Paradisului.

Decorul exotic din Maldive este visul unui Revelion 2018 unic.

 

Oferte Revelion 2018 Maldive

Unul dintre cele mai bune preturi pentru un Revelion 2018 Maldive il gasim la Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi 4*/ All Inclusive. Cu un pret incepand de 2419 euro per persoana, te poti rasfata de Revelion 2018 pe o plaja fina de nisip in Maldive.

Hotelul se afla langa atolul de Nord-Male, la doar 20 km de aeroportul Male, transferul asigurandu-se cu o barca rapida. Adaaran Select Hudhuranfushi este o minunata statiune, inconjurata de apele turcoaz ale Oceanului Indian.

Hloiday Island Resort 4* isi asteapta oaspetii de Revelion cu preturi incepand de la 2707 euro per persoana. Pretul este valabil pentru un pachet de 7 nopti cazare cu demipensiune, bilete de avion incluse. Suplimentul de all inclusive costa 73 euro/zi/pers.

Cu toate ca se afla la 50 de minute (transfer cu barca rapida), Un Revelion 2018 Maldive la Hotel Oblu By Atmosphere 4 superior este unul dintre cele mai reusite Revelioane 2018 Maldive. Incepand cu un pret de la 2818 euro per persoana, turistii beneficiaza de un sejur de Revelion 2018 Maldive de 7 nopti cazare.

Hotel Oblu By Atmosphere at Helenghi este un contemporan all inclusive, un rai pentru scufundari si snorkeling.

Maldive este un paradis al plajelor de nisip fin auriu, pe care niciunde in lume nu le veti gasi. Cel mai bun moment pentru o vacanta in Maldive este in timpul iernii, intre lunile decembrie si aprilie.

Revelion 2018 Maldive, cel mai bun moment al unei  vacante in Maldive !

Maldive este o tara uimitoare si frumoasa ce ofera statiuni si insule private, astfel incat sa va puteti petrece o vacanta fie si de Revelion 2018 fara sa va faceti griji cu privire la problema confidentialitatii.

Oferta de pachete turistice Revelion 2018 Maldive va ofera cele mai elegante lanturi hoteliere din lume.

Agentia de turism oltextur.ro va poate ajuta sa va planificati Revelion 2018 in tara mesmerica cu usurinta. Va oferim cele mai bune solutii de calatorie direct spre Male sau cu o escala in Dubai. Depinde de dvs ce doriti de la o vacanta de Revelion 2018.