Revelion 2018 Poiana Brasov

De ce un Revelion in Poiana Brasov ?

Desi Poiana Brasov este recunoscuta ca cea mai sumpa statiune montana, atunci cand vine vorba de sarbatorile de iarna, aici locurile se epuizeza primele. Incepand cu luna Noiembrie, capacitatea de cazare la hotelurile din Poiana Prasov pentru sarbatorile de iarna este valorificata in proportie de 90 %.

SONY DSC

Care este secretul unui asemenea succes de piata?

Poiana a fost din cele mai vechi timpuri destinatia drumetiilor si a practicarii sporturilor de iarna. Schiorii au urcat Postavaru inca din anul 1895, iar la doar 11 ani distanta, asistam la primul concurs de schi.

SONY DSC

In 1951 in Poiana Brasov au avut loc Jocurile mondiale Universitare de iarna. Cu acesata ocazie a fost construit primul hotel modern al sporturilor si primul teleferic: Poiana-Postavarul, pe o lungine de 2150 m. Urmeaza apoi construirea altor hoteluri, aemnajari si dotari ce au condus la imaginea unei statiuni de munte de renume international.

SONY DSC

 

Partii de schi in Poiana Brasov:

Poiana Brasov dispune de 12 partii de schi cu grade diferite de dificultate (Bradul-458 m, Kanzel-350 m, Sulinar- 2441 m, Ruia- 540 m, Subteleferic 1- 495 m, Subteleferic 2- 2220 m, Lupului 2860 m, Drumul Rosu- 3821 m, Stadion-300 m.) Printre partiile cu grad de dicultate "dificil" se numara Subteleferic, Ruia si Kanzel, iar "mediu, partiile Sulinar. Celalalte partii au grade de dificultate "usor".

SONY DSC

Oferte Revelion 2018 Poiana Brasov

 

Site-ul agentiei de turism oltextur.ro afiseaza pentru Teleferic Grand Hotel 4* preturi incepand de la 673 euro, sejur de 4 nopti cu masa demipensiune si alte facilitati, iar la Piatra Mare 4* pretul unui pachet de Revelion 2018, sejur de 5 nopti cu demipensiune incepe de la 767 euro per persoana per sejur.

SONY DSC

La prima vedere , preturile par destul de piperate, insa gandidu-va la facilitatile incluse in pachet (muzica live, acces la pisine, saune), cine festive, etc, preturile sunt destul de rezonabile.

Un Revelion 2018 in Poiana Brasov este inconfundabil. In nicio parte a tarii nu este mai frumos decat aici.

SONY DSC