Revelion 2020 in Singapore si Malaezia

Doua destinatii, un singur Revelion 2020

De la Singapore la Malaezia si inapoi prin Doha

Exploram Singapore alegand sa zburam cu cursa companiei Qatar Airways, via Doha.

Singapore- unul dintre putinele orase- stat din lume.

Singapore este compus dintr-o insula principala si 62 de insule mai mici, la gura raului Singapore. Dupa cuceririrea independentei in 1965, Singapore a devenit una dintre cele mai bogate tari din lume.

Singapore este o adevarata combinatie de zgarie-nori, metrou, constructii traditionale chineze, indiene si malaeziene.

Adaugati acestor atractii un climat tropical, o mancare excelenta, magazine deosebite si o viata de noaptea vibranta si veti afla raspunsul la intrebarea de ce un Revelion 2020 in Singapore si Malaezia.

Shoppingul este distractia nationala. Marile magazine se afla situate pe Orchard Road. Nu va lasati fascinati de strazile lui curate si de  arhitectura anonima. Faceti o plimbare prin Orasul Chinezesc, mica Indie sau Geylang Serai.

Singapore a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume in 1819. Odata cu debarcarea sa pe insula, acesta  a gasit doar cativa pescari. Dandu-si seama de potentialul insulei ca loc strategic pe Drumul Mirodeniilor, a incheiat un pact cu sultanul Hussein Sah, in numele Companiei Britanice a Indiilor de Est. Raffles  a declarat Singapore port liber fara taxe si impozite, in acest fel reusind sa atraga negustori din toata lumea.

In cursul sederii voastre in Singapore veti avea ocazia unei excursii in Insula Sentosa sau o urcare pana la etajul 57 al Marina Bay Sands de unde veti avea prilejul de a admira frumoasa priveliste de 360 grade asupra orasului.

Mai multe surprize le veti descoperi dand click aici.

Dupa Revelion 2020 vom parasi Singapore cu autocarul catre Malacca, aflat in Malaezia.

Malaezia este formata din doua regiuni, una aflata in peninsula Malacca, cealalta in nordul insulei Borneo. Cele doua regiuni sunt separate de Marea Chinei de Sud. Malaezia are un relief predominant muntos, ale carui lanturi muntoase ajung pana l 4100 de metri, insa abunda in plaje aurii si paduri tropicale.

Kuala Lumpur ramane atractia acestui circuit unde veti ramane fascinati de zgarie -norii ce rasar dintr-o mare verdeta ecuatoriala, ridicandu-se intr-o perfectiune de neegalat catre cerul mereu cald. Kuala Lampur este un amestec bizar de arhitectura futurista si spirit oriental. Aici veti descoperi  pagode chinezesti si moschei islamice.

Pe un varf de munte, la 2000 de metri va invitam sa descoperim cea mai mare statiune din lume, Geting Higlands. Aici, vom ajunge cu telecabina numita Geting Skyway, creata speciala pentru aceasta statiune.

 

Revelion 2020 in Singapore si Malaezia va ramane unul de referinta in albumul amintirilor voastre.