Revelion all inclusive la hotel Afrodita 3*-Baile Herculane

afrodita 3Daca doriți alegerea unui Revelion all inclusive, va invitam sa alegeți oferta lansata în stațiunea Băile Herculane unde preturile pentru  un sejur de Revelion all inclusive la Hotel Afrodita 3* pornesc de la 1303 lei/persoana, loc în camera clasificata la 3 stele. In prețul sejurului de revelion sunt incluse 3 nopți de cazare, mesele în sistem bufet suedez, cu excepția cinelor festive de Revelion și cea din data de 01 ianuarie 2014,  băuturile indigene alcoolice si non alcoolice pe timpul servirii meselor. Întrucât numărul de camere contractat de către Oltextur este limitat, va invitam sa efectuați rezervările pana la data de 01 noiembrie 2013.
afrodita 4
Stațiunea balneoclimaterica Băile Herculane, este considerata cea mai veche stațiune din Romania, fiind atestata documentar din anul 153, bazele sale fiind puse mai devreme de către Împăratul Traian, în anul 102, romanii fiind și primii care au introdus în țara noastră cultul balnear.
Romanii au construit  sistemul de apeducte, temple, bai, monumente și statui.
Stațiunea Băile Herculane a fost vizitata de-a lungul timpului de numeroase personalități istorice, precum împărații Iosif al II-lea, Franz Joseph și împărătesele Carolina și Elisabeta a Austro-Ungariei, cunoscuta mai degrabă sub numele de Sissi.
Situata în inima celui mai mare parc național din țara (Domogled-Cerna), Băile Herculane constituie punctul de pornire spre numeroase trasee turistice.
baile herculane