Revelion Caciulata

caciulata 5Una dintre cele mai bune oferte de Revelion 2014 au fost lansate pe piața turistica din Romania de către Complexul hotelier Călimănești-Căciulata  din populara stațiune balneo , vâlceana Călimănești-Căciulata. Cu preturi începând de la 771 lei/persoana va puteți bucura de un Revelion la Caciulata, sejur de 3 nopți de cazare cu mic dejun, plus cinele festive de revelion și pe data de 1 ianuarie 2014. Toate hotelurile care fac parte din cadrul complexului hotelier Călimănești-Căciulata sunt clasificate la 3 stele , dispunând de piscine interioare și numeroase facilitați de petrecerea timpului liber, cu ocazia sărbătorilor de iarna, restaurante, baruri, discoteci, piscine.
PENTAX Image
Manastirea Cozia, aflata la doi pași de complexul hotelier și la 3 km de orașul Călimănești, pentru cei care prefera petrecerea Revelionului la hotel Central 3*, este un adevarat monument istoric, biserica fiind ctitorita de către domnitorul Mircea cel Bătrân.
O alta atracție turistica din zona Căciulata se afla Mănăstirea Turnu , situata la 600 m de stația de cale ferata cu același nume. Aici veți descoperi celebrele chilii săpate în stânca de-a lungul timpului , acolo unde călugării sihaștrii își petreceau veacul.
Manastirea Turnu (5)
Nu uitați ca stațiunea balneoclimaterica Călimănești a fost atestata documentar în 1386, renumita pe plan international la recomandarea doctorului Carol Davila. Napoleon al treilea se trata cu apele  minerale aduse de la izvoarele de aici.
Un Revelion la Căciulata înseamna nu numai distracție și voie buna , înseamna înainte de toate întâlnirea cu istoria unei civilizații.