Revelion Calimanesti-Caciulata 2016

caciulata 1 Cele mai ieftine oferte pentru Revelion Calimanesti-Caciulata 2016 le gasim la hotelurile Caciulata 3*, Oltul 3* si Cozia 3*. Pretul unui sejur de Revelion Calimanesti-Caciulata 2015 porneste de la 750 lei per persoana. Pretul include 3 nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva de Revelion si cina festiva din data de 01 ianuarie 2015. Pentru cei care doresc sa economiseasca bani pentru bugetul familiei, statiunea Calimanesti-Caciulata ofera pentru Revelion 2016 reduceri early booking de 10 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 17.11.2014. Pretul unui sejur de 3 nopti cazare cu pensiune completa pentru Revelion Calimanesti-Caciulata 2015 este de 907 lei per persoana.

 

Oferte Revelion Calimanesti-Caciulata 2016

 

In statiunea Calimanesti-Caciulata gasim sejururi pentru revelion incepand de la 3 nopti de cazare pana la 6 nopti de cazare. Cele mai ieftine preturi pentru Revelion Calimanesti-Caciulata 2015 sunt, bineinteles , cele pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun : 750 lei per persoana. Cine doreste un sejur de Revelion Calimanesti-Caciulata 2015 de 5 nopti de cazare cu mic dejun si ambele cine festive, trebuie sa scoata din buzunar 952 lei per persoana, iar pentru 6 nopti, pretul este de 1050 lei per persoana.

In afara celor 3 hoteluri enumerate mai sus, oferte ieftine pentru Revelion Calimanesti-Caciulata 2015 gasim si la hotelul Traian, unde pretul pentru un sejur de 3 nopti cu pensiune completa este de 760 lei per persoana, iar pentru 4 nopti cazare cu pensiune completa, pachetul de revelion este de 860 lei per persoana.

 

Hoteluri  Calimanesti -Caciulata

calimanesti-caciulata

 

Hotel Traian 2*, recent renovat, dispune de o piscina interioara cu apa termala si sauna. De fiecare data, la hotel Traian 2* s-au organizat unele dintre cele mai bune petreceri de Revelion.

Hotelurile Caciulata 3*, Cozia 3* si Oltul 3*, avand acelasi management au avantajul de a dispune de 2 piscine interioare si una  exterioara care comunica cu cele interioare, situate in incinta bazei de tratament Calimanesti-Caciulata. Toate cele trei hoteluri dispun fiecare de cate un restaurant, baruri de zi, receptii separate, iar camerele au fost recent renovate, beneficiind de mobilier reconditionat.
De fiecare data locurile pentru cele 3 hoteluri fiind limitate, va recomandam sa va procurati din timp pachetele pentru revelion Calimanesti-Caciulata 2015.

De ce Revelion  Calimanesti-Caciulata 2016

Statiunea Calimanesti- Caciulata are o valoare istorica inestimabila, fiind atestata documentar ca statiune balneoclmaterica, pentru prima data in anul 1386, ajungand sa fie renumita pe plan international , la recomandarea doctorului Carol Davila. Din documentele istorice ale statiunii reiese ca insusi Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele din Calimanesti-Caciulata.

Numele statiunii Calimanesti-Caciulata provine de la numele unui camp care se numea "campul lui Caliman", dar zona a fost cunoscuta doar dupa ce un cioban s-a spovedit calugarilor manastirii Cozia, spunandu-le ca el s-a vindecat de "metehnele trupului" scaldandu-se in lacul din campul lui. Caliman. Imediat dupa spovedania ciobanului, calugarii au verificat informatia , gasind chiar in jurul manastirii izvoare cu sulf.

Ce putem face in timpul unui sejur de Revelion Calimanesti-Caciulata 2016.

caciulata 4

Indiferent daca optam pentru un sejur de 3 nopti sau de 6 nopti de cazare, atractiile turistice ale zonei ne fac sa nu stam tot timpul in hotel , ci sa vizitam cele mai frumoase locuri din jur.

Manastirea Cozia-situata chiar in apropierea hotelurilor, pe malul drept al Oltului, a fost construita in secolul al XIV-lea ( 20 mai 1388), la hotararea lui Mircea cel Mare, asa cum reiese din Codicele Manastirii Cozia. Manastirea este locul de veci al marelui voievod,alaturi de mama lui Mihai Viteazu.

Manastirea Turnu, un lacas de calugari, putin izolat, dar care beneficiaza de un peisaj inconjurator spectaculos.

Stanisoara, o manastire aflata la aproximativ 6 kilometri distanta de Calimanesti-Caciulata, in masivul Cozia. In timpul iernii nu este recomandat drumul catre Stanisoara, acesta fiind greu accesibil.

Cascada Lotrisor, o spectaculoasa cadere de ape aflata la doar 6 kilometri distanta de Calimanesti-Caciulata.

Schitul Ostrov, ctitorie a lui Neagoe Basarab, considerat a fi prima manastire de maici din Tara Romaneasca.

Orice hotel veti alege pentru un sejur de Revelion Calimanesti-Caciulata 2015, sarbatorile de iarna vot fi mult mai atragatoare.

caciulata 3