Revelion Exotic în Bali

Pentru a vă petrece revelionul într-o locație exotică, agenția noastră vă pune la dispoziție o excursie de 7 nopți cu destinația Bali. Plecarea se face pe data de 28 decembrie, din București!

Bali este cea mai populară destinație de vacanță insulară din arhipelagul indonezian. Acolo se găsește o cultură străveche, cunoscută pentru ospitalitatea caldă, precum și pentru templele și palatele exotice așezate pe fundaluri uimitoare. Masa în Bali oferă opțiuni nesfârșite de bucătărie exotică, locală. După apusul soarelui, locurile de noapte celebre prind viață, oferindu-vă o seara de neuitat în cluburile extravagante!

Hotelul Segara Village 4* este situat direct pe plaja din Sanur. În apropiere sunt restaurante și magazine. Transferul de la aeroport dureaza 25 de minute.

Acesta deține 125 de camere care sunt dispuse în mai multe clădiri de unul sau două etaje, fiecare dintre acestea cu 4 până la 8 unități de cazare. În grădină se găsesc 3 piscine cu terasă pentru plajă (șezlonguri, umbreluțe și prosoape incluse), un restaurant cu bucătărie indoneziana și internațională, un bar și un pool-bar.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu plecarea pe data de 28 decembrie din București, cu mic dejun (zona de plajă) sau varianta de combo cu 4+3 nopți Ubud (zona cu dealuri cu vegetație luxuriantă) și plajă, prețul pornește de la 1499 euro/ persoană!

Tariful include:

- bilet de avion compania Qatar Airways, via Doha;

- catering la bordul aeronavei;

- 7 nopți cazare cu hotel de 4* - 5* cu mic dejun în zona de plajă Nusa Dua, Sanur, Benoa;

- transfer aeroport – hotel (plaja) – aeroport

- sau varianta de 4 nopți în zona Ubud + 3 nopți în zona plajă, hotelurile de 4* - 5* cu transfer aeroport – hotel Ubud – Hotel (plajă) – aeroport;

- asistență turistică locală pe toată perioada sejurului;

- 1 excursie inclusă: Kintamani Tour**

- taxe de aeroport (265 euro/persoană)

Tariful nu include:

- serviciile de masă și băuturile care nu sunt incluse în program;

- excursii opționale care nu sunt menționate în program;

- asigurarea medicală de călătorie și storno (nu sunt obligatorii, dar agenția vă recomandă să le încheiați)

- alte cheltuieli personale;

- cina festivă de Revelion (va fi anunțată ulterior)