Revelion exotic

maldive 1

revelion exotic

Rasfatati-va intr-o vacanta de vis in Maldive rezervand un revelion exotic intr-o statiune de lux fabuloasa prin oltextur.ro. In Maldive va puteti bucura de un revelion exotic intr-una dintre cele mai incredibile destinatii de lux ale lumii . Oltextur.ro va pregatit cea mai larga selectie de oferte revelion exotic 2016.
Hotelurile noastre din Maldive  sunt selectate astfel incat sa aveti parte de un adevarat paradis in vacanta voastra cu ocazia Revelion 2016.
Ofertele noastre pentru revelion exotic variaza de la bugete alocate pentru hoteluri de 3 stele pana la hoteluri de 5 stele.

 Revelion exotic- Hoteluri Maldive

maldive-transfer

revelion exotic

maldive 2

revelion exotic

Cel mai mic pret pentru un revelion exotic in Maldive il gasim la Hotel Chaaya Reef Ellaidho 4*, situat pe Atolul Ari, unde pretul unui  sejur de 7 nopti cazare, loc in camera dubla, masa all inclusive, transport avion inclus si transferuri de grup, porneste de la 2.758 euro per persoana. Hotelul ales de catre dvs se afla pe o insulita in partea de est a atolului Ari Nord, la aproximativ 42 kilometri de aeroport. Asta inseamna ca transferul cu barca rapida dureaza aproape o ora si 15 minute sau 25 minute cu hidroavionul, in acest caz transferul necesita costuri suplimentare.

Cazarea efectiva in hotel va avea loc pe data de 26 decembrie 2015,  iar iesirea in data de 04 ianuarie 2016.
2971 euro per persoana este pretul pe care-l gasim pentru un revelion exotic in Maldive, la hotel Sun Island Resort & Spa 4* situat pe Atolul Ari. Hotel Sun Island Resort 4* se afla pe insula Nalaguraidhoo, in partea de sud a Atolului Ari aflat la 107 kilometri de aeroportul Hulhulle. Reciful de corali se afla la 350 m de insula.

maldive 4

revelion exotic

apus de soare maldive 1

revelion exotic

Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*, aflat pe Atolul Male Nord isi asteapta oaspetii cu preturi incepand de la 4368 euro per persoana, sejur de 7 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, transport avion , transferuri, taxe aeroport. Pretul pentru un revelion exotic all inclusive la Hotel Sheraton Maldives 5*  este de 5791 euro per persoana.
Un Revelion Exotic Maldive evoca imagini de nedescris cu nisipuri albe, palmieri si ape cristaline, contribuind la perfectiunea unei vacante de Revelion 2016.

Maldive, inseamna inainte de toate cazari de lux, scufundari spectaculoase, apusuri de soare feerice  orbitoare pentru amintiri romantice.