Revelion în Republica Dominicană – Punta Cana

Pentru vacanța de revelion, agenția noastră vă pune la dispoziție o excursie cu destinația Punta Cana. Plecările se fac din Madrid, pe 28, 29, 30.12.2019, iar tarifele pornesc de la 1435 euro + taxele de aeroport 160 euro/persoană! Oferta este valabilă până la data de 23.09.2019!

Binecuvântată cu una dintre cele mai lungi coaste de nisip alb din regiunea Caraibelor - cu 48 de kilometri (30 de mile), plină cu palmieri de nucă de cocos - Punta Cana este țara de odihnă și relaxare lângă mare. Aici, unde Atlanticul se întâlnește cu Caraibe, de la vârful nordic la Uvero Alto până la sud, la Cap Cana, stațiunile all inclusive și ascunzătorile de tip boutique oferă toate capriciile și confortul vieții moderne pe malul mării.

Hotelul Ocean Blue & Sand 5* se află în prima linie de la mare, pe plaja cu nisip alb Bavaro. Se află la 35 de minute de aeroportul internațional Punta Cana.

Amplasat pe plajele cu nisip alb, Ocean Blue & Sand oferă o frumusețe de neegalat și un all-inclusive de lux. Peisaje tropicale care pot fi admirate chiar de la piscină, asezonate cu arome din Caraibe folosite în cele nouă restaurante unice, și o serie de activități sincronizate într-un ritm latin local, combinate cu servicii de cea mai buna calitate, sunt dovada că Ocean Blue & Sand poate îndeplini chiar și cele mai exigente așteptări de vacanță.

Hotelul oferă oaspeților săi restaurant bufet La Tortuga, restaurant snack, 7 restaurante a la carte tematice, 2 baruri la piscină, 4 snack baruri, 3 baruri tematice, 2 piscine, jacuzzi, centru de infrumusețare, spectacole, magazin, spa, cazino, miniclub și club pentru adolescenți, Internet gratuit în lobby.

Pentru un sejur de 7 nopți în acest hotel, cu plecarea pe data de 28.12.2019, din Madrid, cu all inclusive, o persoană plătește un total de 2145 euro!

Serviciile incluse sunt:

- 7 nopți cazare cu all inclusive;

- Bilet de avion Madrid – Punta Cana și retur;

- Transfer aeroport-hotel-aeroport;

- Asigurare medicală;

- Catering la bordul aeronavei;

- Asistență turistică locală, în limba română, pe toată

perioada sejurului;

Iar serviciile neincluse sunt:

- Taxa guvernamentală: 20 $/pers. la destinație;