Revelion Malta 2015

Doriti sa petreceti un Revelion Malta 2015 ? Preturi de la 373  euro per persoana la hotel Pergola Club &  SPA 4* in Melieha, sejurul pentru Revelion Malta 2015 fiind de 5 nopti cazare cu tipul de masa pentru care optati.Pentru cei care doresc sa-si rezerve un sejur mai ieftin de Revelion Malta 2015, ar trebuie sa stie ca reducerile early booking  sunt valabile doar pana la data de 08.10.2014. Plecarea pentru sejurul de Revelion Malta 2015  este programata pentru data de 28.12.2014, iar returul pentru data de 02.01.2015.
Asadar, aproximativ 6 zile de rasfat in insula misterioasa a cavalerilor ioaniti, 6 zile in care veti fi oaspeti de seama in Resedinta Marelui Maestru din Valletta. Transportul pana in capitala Maltei va fi asigurat de catre compania Air Malta, iar asistenta turistica va fi asigurata de un ghid vorbitor de limba romana.
Locuri de vizitat in timpul unui sejur de Revelion Malta 2015

revelion malta 2015 ( la valleta ) 1

La Valletta. Situata intre doua golfuri,La Valletta a fost inscrisa in anul 1980 pe Lista patrimoniului Mondial al UNESCO. Astazi, pasind pe strazile inguste ale  capitalei La Valleta, inca mai pastreaza din misterul cavalerilor cu mantie neagra. La Valleta este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din bazinul Marii Mediterane. Va propunem vizitarea orasului, pornind din strada principala-strada Republicii, care uneste poarta orasului de zidurile  celebrului fort St. Elmo. Nu foarte departe de oras si de traseele traditionale, in Floriana, la sud-vest de La Valletta , veti putea admira frumoasa Gradina Botanica Argotti, infiintata in urma cu doua secole ca gradina privata de Marele Maestru.
Golful Port il-Kbir (Marele Port), un alt punct de atractie din La Valleta este considerat cel mai mare port natural din Marea Mediterana. Portul a fost construit inca de pe vremea fenicienilor pe o lungime de 4 kilometri si o adancime de 36 de metri.Marele Port a fost folosit si de producatorii de filme, de multe ori acestia stabiliandu-si platourile de filmare pentru producatii ca Gladiatorul, Troia, Contele de Monte Cristo sau Codul lui da Vinci.
Pe malu sudic al golfului Port il-Kbir, descoperim orasul Birgu, numit si Citta Vittoriosa ( denumirea oficiala in malteza este IL-Birgul). Orasul Birgu a fost prima resedinta a cavalerilor maltezi dupa venirea acestora pe insula.
Pentru un sejur perfect de Revelion Malta 2015 va recomandam sa va cazati de cealalat parte a golfului Marsamxett, pe coasta de sud-vest a Maltei, acolo unde se afla doua dintre cele mai mari statiuni turistice de pe insula: Tas-Sliema ( Sliema) si San Giljan ( St. Julian).
revelion malta 2015-sliema
Sliema, aflata in imediata apropiere de capitala Maltei, La valleta, va va incanta cu barcile sale viu colorate din micul port de iahturi. Zona de atractie din Sliema, promenada de pe care se poate vedea La Valletta, este foarte aglomerata, aici fiind locul de intalnire atat a turistilor cat si a localnicilor, deopotriva.
Golful Spinola unde se afla St. Julian este un adevarat loc de divertisment, locul unde gasim numeroase cazinouri, cluburi de noapte si restaurante.
Golful Spinola este un pitoresc port pescaresc al carui farmec este conferit de barcile luzzu si de florile de la balcoanele restaurantelor din zona.
revelion malta 2015-spinola

Preturi Revelion Malta 2015
Preturile pentru un sejur de Revelion Malta 2015 pornesc de la 468 euro per persoana, pret valabil pentru hotel Golden Tulip Vivaldi, un hotel de 4 stele situat in statiunea de lux a Maltei, St.Julian.
Hotel Pergola Club & Spa 4* aflat foarte aproape de centrul statiunii Melieha, isi asteapta oaspetii cu preturi pentru Revelion Malta 2015 pornind de la 373 euro per persoana.
Toata oferta Revelion Malta 2015 o gasiti aici.