Revelion Sinaia 2015

Revelion Sinaia 2015 la preturi incepand de la 1144 lei per perosoana, loc in camera dubla. Pretul este valabil pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus si brunch bufet suedez in data de 01.01.2015. Hotel International Sinaia 4* este hotelul care a lansat aceasta oferta Revelion Sinaia 2015. Pentru un sejur de 4 nopti cazare cu masa demipensiune si cinele festive incluse, Hotel Rina Sinaia 3* a lansat oferta Revelion Sinaia 2015 la preturi pornind de la 1595 lei per persoana.
revelion sinaia 2015-hotel international
Revelion Sinaia 2015 -localizare:
Orasul Sinaia este situat pe valea Prahovei, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa. Acum , orasul Sinaia se intinde  din partea de nord, din locul numit Gura Padurii, unde este amplasat hanul "Vadul Cerbului", pana dincolo de valea Izvorul Dorului, locul unde , in ultimii ani s-a ridicat noul cartier "Platoul Izvor".

Revelion Sinaia 2015 - Atractii turistice
castelul peles -sinaia

Castelul Peles a fost construit intre 1875-1883 pe valea paraului Peles, in locul numit Pietrele Arse. Istoria castelului Peles este legata regele Carol I, cel care, de fapt a pus piatra de temelie pentru acest impunator edificiu istoric.
Dupa inaugurarea oficiala din 1883, au urmat diverse planuri de dezvoltare a castelului, in special fiind anexate cateva cladiri: Camerele Gardianului, Economatul, Foisorul (casa de vanatoare), Grajdurile regale si Centrala Electrica.

Pelisorul, replica moderna si la scara redusa a castelului, viitoarea resedinta a  regelui  Ferdinand I al Romaniei Reginei Maria.

Gara Regala. Gara din Sinaia , construita in anul 1913, poarta amintirea frumoasa a opririi trenurilor internatioanle cum ar fi Orient Express sau Arlberg Express, dar si una neplacuta, aceea a asasinarii Prim mistrului roman I.Gh.Duca, de catre legionari in anul 1933.
Cea de-a doua gara, Gara Regala, a fost construita in 1939, fiind destinata exclusiv garniturii de tren care transporta Casa Regala.In prezent , gara nu este deschisa circuitului public.
revelion sinaia 2015-gara regala

Cazino Sinaia, a fost construit la initiativa regelui Carol I,intre  1912-1913, in parcul "Dimitri Ghica".Primul actionar al cazionului din Sinaia a fost baronul de Marcay, actionar si al cazinoului din Monte-Carlo. La scurt timp dupa inauguare, caldirea a intrat  in circuitul marilor cazinouri din lume, astfel ca in anii '30 devenise principalul punct de atractie a statiunii Sinaia, lucru ce a necesitat organizarea de curse speciale de trenuri care aduceau in Sinaia amatorii de jocuri de noroc.

Mormantul lui Badea Cartan se afla in cimitirul Sinaia.
Casa lui Nicolae Iorga.Marele nostru istoric si-a trait ultimele clipe ale vietii sale la Sinaia, in vila sa, de undea fost ridicat de catre legionari in anul 1940 si dus in padurea Strejnic, unde a fost asasinat.
revelion sinaia 2015-manastirea sinaia
Manastirea Sinaia reprezinta unul dintre cele mai importante obiective care trebuie vizitate in timpul sejurului vostru de Revelion Sinaia 2015. Manastirea Sinaia este o veritabila catedrala a Bucegilor, amplasata intr-un cadru mirific, ce dateaza de la sfarsitul secolului al XVII-lea. Ctitorul Manastirii este Spatarul Mihai Cantacuzino, comandantul armatei din Tara Romaneasca a secolului al XVII-lea.
Descoperiti  alaturi de noi si celalalte atractii turistice cu ocazia scurtului vostru sejur de Revelion Sinaia 2015.