Revelion Sri Lanka 2015

revelion sri lanka 2015Initial Sri Lanka a fost numita Taprobane , adica "Tara Scortisoarei". Frumusetea legendara a insulei din Oceanul Indian  a fost evidentiata in legendele navigatorilor greci si romani. Mai tarziu, Ceylonul " Tara Leilor" a devenit cunoscuta, in mod deosebit datorita speciilor de ceai cultivate aici. Plantatiile de ceai de arbusti de ceai de aici sunt renumite pentru calitatea aromelor de ceai exportate de marile companii comerciale.

Istoria insulei Sri Lanka

Insula a fost stapanita succesiv de arabi, de portughezi, de olandezi si de britanici, pana in anul 1798, cand Sri Lanka a devenit colonie britanica. Peste aproximativ 150 de ani, insula si-a castigat independenta si, in calitate de republica si membru a Commonwealth-ului britanic, a revenit la vechea denumire de Sri Lanka, care in traducere libere inseamna " splendida insula plina de soare".

Tara denumita anterior Ceylon, Sri Lanka, separata de India doar de ingusta starmptoare Palk, Sri Lanka este a noua insula ca marime din lume.

Din punct de vedere geologic, insula este o prelungire a continentului, mai exact a Platoului Deccan.

Una dintre principalele surse de venituri ale statului Sri Lanka este cultivarea ceaiului, ocupatie preponderent feminina. In afara ceaiului de Ceylon, faimos in toata lumea, principalele produse agricole din zona sunt orezul si cauciucul natural.

Dezvoltarea turismului tinde sa devina tinta actualei guvernari, ce urmeaza sa contribuie in mod semnificativ la cresterea economica.

Din acest punct de vedere, Sri Lanka este renumita pentru plajele sale tropicale, benificiind de o clima tropicala, puternic influentata de musoni. Tempertaura medie multianuala in Colombo fiind de 26 de grade Celsius.

Un Revelion in Sri Lanka 2015  este echivalent cu evadarea din mijlocul unei ierni europene capricioase direct in mijlocul unor peisaje naturale superbe ideale pentru o saptamana sau doua de relaxare pe plajele nisipoase ale coastelor scaldate de Oceanul Indian.

Pretul unui  Revelion Sri Lanka 2015 , sejur de 7 nopti  la un hotel de 5 stele in Sri Lanka , in timpul sarabatorilor de iarna porneste de la 1969 euro per persoana, toate taxele incluse, zborul fiind asigurat de compania Fly Dubai. Cine doreste servicii all inclusive, trebuie sa stie ca pretul unui supliment de all inclusive este de 490 euro per adult si 245 euro per copil. Cina de Revelion, mai costa si aceasta 99 euro per adult si 50 euro per copil.

Ce trebuie sa stiti inainte de a va decide pentru un sejur in Sri Lanka

Sri Lanka este o tara magica in Oceanul Indian , ce se intinde pe o suprafata de 66.000 kilometri patrati, de o frumusete naturala incredibila si cu o diversitate florara uimitoare, unde plantatiile de ceai cresc pe terenurile accidentate deluroase aflate in jumatatea sudica a insulei. Plajele idilice, cele mai bune, le gasim tot pe coasta de sud a insulei, ceea ce face ca aceasta regiune sa fie cea mai populara alegere printre turisti.

Sri Lanka nu va v-a dezamagi, garantandu-va caldura si soare din decembrie pana in luna martie, multi dintre turisti considerant ca acesta este momentul perfect pentru a vizita Sri Lanka.  Ai putea vizita Sri Lanka in orice moment al anului, cu temperaturi putin mai ridicate. Avand un climat tropical, puteti avea parte de scurte reprize de ploaie, binevenite, oferindu-va o scurta pauza in mijocul caldurii sufocante de afara.

Alege Sri Lanka pentru ospitalitatea localnicilor, alege Sri Lanka pentru mancare excelenta , dar si pentru peisajele si stilul de viata unic al acestei civilizatii.

sri lanka 2