Revelion 2022 la malul Marii Rosii

Primele  oferte revelioane 2022 Hurghada  au fost lansate  pe site-urile unor agentii de turism din Romania.
Unde si cand se vor desfasura, veti afla de pe site-ul...

revelion egipt 2022

Asadar, Egipt este destinatia sigura si cea mai accesibila privind bugetul alocat pentru petrecerea unui revelion.

revelion hurghada 2022 

Cum se calatoreste in Egipt ?

revelion hurghada 2022

Conform mae.ro, " Toți pasagerii care călătoresc în Egipt trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de călătorie sau un certificat de vaccinare acreditat COVID-19, care să ateste faptul că au fost complet vaccinați cu 14 zile înainte de sosire. Certificatul trebuie să fie recunoscut de autoritățile sanitare din statul de proveniență și să includă un cod QR, fără ștergeri/modificări/adăugiri, și să fie prezentat pe suport de hârtie. Copiii cu vârsta de până la 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt."

revelion hurghada 2022

Care este bugetul alocat pentru un sejur de Revelion Hurghada 2022 ?

revelion hurghada 2022

Nu stim ce buget aveti alocat pentru revelionul din acest an, insa, daca doriti ca acesta sa fie in Hurghada, bugetul minimm va fi de 1471 euro pentru 2 persoane.

Ce servicii aveti asigurate in acest buget?

- 7 nopti cazare in camera dubla standard
- masa all inclusive
- cina festiva de Revelion 2022
- bielete de avion si taxe de aeroport
- transfer de grup aeroport-hotel- aeroport
- asistenta turistica pe toata perioada sejurului.

revelion hurgada 2022

Ce hoteluri alegem pentru Revelion Hurghada 2022?

Din lantul Titanic, va propunem TITANIC ROYAL. Hotel deschis  in 2019, este situat la 17 km de centrul orasului Hurghada, chiar pe malul marii. Hotelul isi atrage oaspetii prin cele 13 tobogane acvatice ce se gasesc in piscine minunate dispuse pe o suprafata de 5.200 mp.Restaurante si baruri. Serviciile de masa la Titanic Royal sunt o adevarata calatorie culinara in jurul lumii, cu bucatarii internationale din Italia, Franta, China, India, Turcia, Grecia, Egipt.

revelion hurghada 2022

La ce buget?

Afla aici mai multe detalii.

Steingerberger un lant  hotelier de lux in Hurghada

Din lantul Steingerberger, as alege Steigenberger  ALDAU Beach Hotel. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Hurghada. Situat chiar pe malul marii, la 6 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Hurghada.

Din lantul Premier, Premier Le Rive Hotel & SPA -ADULTS ONLY. Cu o renovare partiala in 2016, hotelul se adreseaza doar adultilor.

Intins pe o suprafata de 55.000 mp, hotelul face parte din categoria hotelurilor Deluxe. Cu numeroase restaurante a la carte, Premier Le Reve este optiunea ideala pentru un Revelion Hurghada 2022.

revelion hurghada 2022